Смята се, че хората, родени в преходен преход, имат уникални

...
 
Смята се, че хората, родени в преходен преход, имат уникални
Коментари Харесай

Хороскоп за всички, родени на границата между две зодии

 

Смята се, че хората, родени в временен преход, имат неповторими качества, виждат хората и света доста ясно и тъкмо

 

Съседните знаци на зодиака от време на време са радикално разнообразни и спорни, което ви кара да се чудите по какъв начин един ден – денят на преход към различен знак, може да промени толкоз доста характерите на хората, родени под прилежащи знаци.

Разбира се, тази граница – границата на знаците – е особено време.

Най-често хората, родени в последните дни на заминаващ знак или в първите дни на нов, са неповторими хора, които от време на време изцяло не съчетават характерностите на двата знака – изходящия и начинаещия.

И двата знака и техните комбинации от време на време си опонират толкоз доста, че е мъчно да се разбере по какъв начин тези характерности могат да се поберат в един човек.

Смята се, че хората, родени в временен преход, имат неповторими качества, виждат хората и света доста ясно и тъкмо. Този временен интервал се назовава куспид.

По-долу е обещано малко изложение на знаците на Зодиака, родени през преходните интервали.

 

Риби и Овен (19.03 – 25.03)

Хората на кръстопътя на зодиакалните знаци Овен – Риби имат мистична вътрешен глас. Има доктрина, че Симорон е фиктивен тъкмо от такива хора – всичко, за което мислят, има наклонност да се сбъдва. Така те освен предсказват бъдещето, само че и директно въздействат върху него.

 

Овен и Телец (18-22 април)

Два детайла се смесват в тези хора и пораждат вулканична примес от пръст и огън.

Те умеят да управляват и най-малките елементи от живота си, по неясен метод остават наясно с всички събития, даже и да са надалеч. Лидерският капацитет на тези смели и мощни хора е голям.

 

 

Телец – Близнаци 18.05 – 22.05

Родените на кръстопътя на зодиакалните знаци Телец и Близнаци постоянно се считат за гении на своето време. Интелигентността и силата на Близнаците се съчетават в тях с постоянството и успеваемостта на Телеца, което дава просто невероятни резултати.

Това е рационална, само че амбициозена композиция.

 

Близнаци и Рак (17 – 23 юни)

Този съюз гълтам освен силата на два знака, само че и силата на Слънцето – в края на краищата, тъкмо по това време се случва слънцестоенето.

По това време се раждат хора с огромен гений, които усещат хубостта на този свят и могат да въплъщават тази хубост в творби на изкуството.

 

 

Рак и Лъв (19 – 24 юли)

Най-противоречивият съюз измежду хората, родени на кръстопътя на зодиакалните знаци.

Елементите на водата и стихиите на огъня са в спор между тях, придавайки на своите притежатели емоционалност, вътрешен глас и експресивност.

Този знак омагьосва всички и всичко, само че разрешава единствено на няколко определени да се приближат.

 

Лъв и Дева (20 – 24 август)

Те са изобретатели. Упоритостта и педантичността на Девата се съчетават в тях с упоритостта на Лъвовете. Това са уважавани водачи, хора с мигновена реакция и деловитост, съчетани с идеал.

 

 

Пръст на Дева и Везни (15-25 септември)

Необичайна композиция от баланс, идеализъм и деловитост.

Хората на кръстовището на зодиите Дева и Везни са чувствителни, за тях е извънредно значимо да поддържат прочувствената си мощ, тъй като единствено в естетика, те украсяват света и носят положително на всички към себе си.

 

Кръгът на Везни и Скорпион (21-24 октомври)

Тези хора са пасажери. Любопитството и търсенето на истината са качествата, които ги увличат в незнайното.Те са целеустремени, съумяват доста, до момента в който вътрешният спор на любовта към непознатото и привързаността към фамилията постоянно върви с тях.

Ако съумеят да намерят решение, което удовлетворява и двете страни, животът им ще бъде необикновено благополучен.

 

Скорпион и Стрелец (20-23 ноември)

Страхотни манипулатори са. Те могат да стимулират човек, могат да го управляват и единствено от тях зависи до каква степен ще докара това. Хората, родени в пресечната точка на тези зодиакални знаци, знаят по какъв начин да пазят своята позиция, само че тези войни за правдивост предизвикват големи пропуски в прочувствения баланс.

 

 

Стрелец и Козирог (19 – 25 декември)

И още веднъж Слънцето ръководи топката, този път стартира интервалът на Зимното слънцестоене.

По това време се появяват герои на нашето време, далновидни и практични, способни да създадат такива промени в света, че ще бъдат запомнени дълго време.

 

 

Козирог и Водолей (18-21 януари)

Упоритите, които са родени в тези цифри, имат вяра, че има единствено две отзиви – тяхното и неверното.

Те са смели, целеустремени, само че необикновено упорити: в случай че този знак реши нещо, вие няма да го отместите от пътя. Родените на кръстопътя на тези зодии са спечелили, те просто не признават други благоприятни условия.

 

Водолей и Риби (17 – 20 февруари)

По вълшебен метод такива хора притеглят в живота си разкош и благосъстояние.

Това са уязвими, неуверени хора и в това време хора, които с интерес одобряват всичко ново и непознато.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР